Solda hedef Tokmac Nguen

Beşiktaş transferde gözünü Tokmac Nguen'e çevirdi.

Beşiktaş, sol kanat transferi için gözünü Macaristan’a çevirdi. Yönetim, Ferencvarosi’nin Kenya asıllı Norveçli oyuncusu Tokmac Nguen için girişimlere başladı. Bu sezon kulübünde 22 gole katkı yapan 28 yaşındaki isim, ay sonunda boşa çıkacak. 

Yeni sezona bambaşka bir hücum hattıyla başlayacak olan Beşiktaş, bir numaralı önceliği forvet hattına verse de diğer bölgeler için de temaslar devam ediyor. Siyah-Beyazlıların son olarak Macaristan temsilcisi Ferencvarosi’nin Kenya asıllı Norveçli sol kanat oyuncusu Tokmac Chol Nguen’in peşinde olduğu bildirildi. Kulübüyle sözleşmesi ay sonunda bitecek olan 28 yaşındaki futbolcuyla pazarlıkların başladığı ifade edildi. Yönetimin, bonservis yükü olmaması sebebiyle transferine olumlu baktığı deneyimli oyuncu, bu sezon kulübünde 43 maça çıkıp 12 gol ve 10 asistle oynamayı başardı.

Kapı açılışı 750 bin Euro

Kariyerinde daha önce; Stromsgodset, Baerum ve Mjondalen gibi Norveç kulüplerinde oynayan tecrübeli futbolcunun, Ferencvarosi’den yıllık 1.3 milyon Pound kazandığı bildirildi. Kara Kartal’ın deneyimli isim için kapıyı 750 bin Euro’dan açtığı belirtildi. Tarafların, pazarlıklarına devam ettiği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI