📅 18 Mart 2025
Milli aradan sonra Beşiktaş’ta nasıl bir kadro değişimi olacağı ve Solskjaer’in tercihleri büyük merak konusu.Son maçlardaki düşük performans nedeniyle İmmobile, Oxlade-Chamberlain, Semih Kılıçsoy, Rashica ve Muçi’nin formunu yeterli bulmayan Solskjaer, bazı isimlerin sürelerini kısıtlayacak. Genç yetenek Arroyo’nun ise daha fazla forma şansı bulacağı öğrenildi.
Beşiktaş’ın hücum hattında İmmobile ve Semih Kılıçsoy arasında kararsız kalan Norveçli teknik adam, milli arada yapılacak antrenmanlarla kimin 11’de başlayacağına karar verecek.
Beşiktaş’ta sakatlıktan dönen Svensson, milli ara sonrası Galatasaray derbisinde sahada olacak. Ayrıca Konya maçında yedek kalan Emirhan, Uduokhai’nin yokluğunda yeniden 11’e dönecek.