Son dakika... Nadiem Amiri, Kartal oluyor

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Josef de Souza'nın sakatlanması, Emirhan İlkhan'ın ise  Torino'ya gitmesinin ardından orta saha arayışlarına başlayan Beşiktaş, Sivasspor'lu Kerem Atakan Kesgin'den sonra Bayer Leverkusen'den Nadiem Amiri için de transfer çalışmalarına başladı.

Alman ekibiyle irtibata geçen Siyah-Beyazlı yönetim, 25 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalışıyor. Yapılan görüşmelerde taraflar önemli mesafe kat etti.

BU HAFTA İŞLEM TAMAM


Bir aksilik yaşanmaması durumunda Beşiktaş'ın Nadiri transferini bu hafta içinde açıklaması bekleniyor.

Geçen sezonun ikinci yarısını İtalyan ekibi Genoa'da kiralık olarak geçiren Amiri, 2019'da Hoffenheim'dan Leverkusen'e 9 milyon euro bonservis bedeliyle geldi.

ÇEBİ DOĞRULADI, AMİRİ YOLDA!


Ajansspor'dan Kartal Yiğit'e konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Amiri transfer listemizde, görüşüyoruz. Şartlarımız uygun olduğu takdirde satın alma opsiyonu ile kiralayacağız." dedi.

Adı Beşiktaş'la anılan Kerem Atakan Kesgin ise "Beşiktaş'ta oynamaya hazırım. Sivas menfaatleri doğrultusunda, adıma bir şey olursa, neden olmasın. Yönetimler görüşüyor" dedi.

Akşam

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI