Son umut İstanbul!

Şenol Güneş, İstanbul’da çıkacakları peş peşe 6 maçtan en az kayıpla ayırılıp yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Sivasspor deplasmanından puansız dönen Beşiktaş’ta keyifler bozulurken,  Siyah-Beyazlı takımın teknik ekibi, her şeye rağmen ligde şanslarını son ana kadar zorlamayı planlıyor. Şenol Güneş, İstanbul’da çıkacakları peş peşe 6 maçtan en az kayıpla ayırılıp yükselişe geçmeyi hedefliyor. 

Spor Toto Süper Lig’de 22. haftayı 1-0’lık Sivasspor mağlubiyetiyle kapatan Kara Kartal, 39 puanda kaldı. Şampiyonluk yarışında büyük yara alan Beşiktaş, son 2 karşılaşmada 5 puan bırakarak zirve hedeflerini oldukça zora soktu. Ancak teknik ekip, her şeye rağmen lig maratonunun sonuna kadar şanlarını zorlamayı hedefliyor. Dün takıma izin veren teknik direktör Şenol Güneş, bugün başlayacak Ankaragücü hazırlıklarıyla takımını 6 maçlık İstanbul serisine hazırlayacak. Güneş; bu seriden en az kayıpla ayrılıp yükseliş trendine başlamayı hedefliyor.

Ligde 10 Şubat’ta Ankaragücü’nü, 14 Şubat’ta da erteleme maçında Antalyaspor’u Vodafone Park’ta konuk edecek olan Kara Kartal, sonrasında Başakşehir deplasmanına çıkacak. Siyah-Beyazlılar, ardından İstanbulspor’u Dolmabahçe’de ağırlayıp sonrasında Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. İstanbul maratonu, iç sahadaki Giresunspor sınavıyla noktalanacak. 

Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI