Steven Bergwijn'den Beşiktaş açıklaması

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Ajax'ın 26 yaşındaki kaptanı Steven Bergwijn'den Beşiktaş'a dair açıklamalar geldi. İşte Hollandalı oyuncunun o sözler...

Ajax'ın yıldızı Steven Bergwijn, Konferans Ligi'nde son 16 turunda Bodo/Glimt eşleşmesini değerlendirdi.

Menajer ortağı olduğu bilinen sosyal medya trolleri tarafından Beşiktaş'ın transfer etmesi için zorlanan Hollandalı kanat oyuncusu Norveç ekibini şu şekilde andı:

* Bødo/Glimt'in Beşiktaş'ı iki kez yenmesinin çok şey ifade ettiğini düşünüyorum. Beşiktaş'ı iki kez yeniyorsanız şeyler yapabilirsiniz demektir.

Bergwijn ayrıca şu açıklamaları yaptı:

* Çok genç bir takımımız var. Oyuncu grubunda çok fazla yetenek var. Avrupa'da kalmamız ve bu tür maçları oynayabilmemiz önemli.

* Roma'ya karşı evinde 6-1 kazanan bir takım. En çok bu ön plana çıkıyor. Şimdi orası soğuyor, anlıyorum. Şubat'ta daha da soğuk olacak. Neyse ne. Zor bir rakip, zorlu, fiziksel bir takım olduğunu düşünüyorum.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI