Steven Gerrard için Beşiktaş açıklaması

Adı Beşiktaş'a anılan Steven Gerrard ile ilgili Liverpool'dan eski takım arkadaşı Patrik Berger çok çarpıcı bir yorum yaptı.

Süper Lig'e tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan Beşiktaş'ın teknik direktörlüğe Glasgow Rangers'ın menajeri Steven Gerrard'ı getireceği konuşuluyordu. Konuyla ilgili efsanevi ismin eski takım arkadaşı Patrik Berger'den çok çarpıcı bir yorum geldi.

Süper Lig'e tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın gönderileceği ve yerine Glasgow Rangers Menajeri Steven Gerrard'ın oturtulacağı öne sürülmüştü. Siyah Beyazlı camiada büyük bir heyecan yaratan bu iddiayla ilgili olarak Gerrard'ın Liverpool'dan eski takım arkadaşı Patrik Berger çok çarpıcı bir yorum yaptı.

Dün Ibrox Stadyumu'nda oynanan ve Liverpool efsanelerinin Rangers efsanelerini 3-2 yendiği maçın ardından konuşan 45 yaşındaki eski futbolcu, "Bence Steven, Türkiye'ye gitmeyecektir. Çünkü bu tercih, ona daha iyi bir imkan sunmaz. Ayrıca kendisinin burada çok önemli bir işi var. Elbette nasıl bir karar alacağını bilmiyorum ama bence o, bir gün Liverpool menajeri olmak için çalışıyor." ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI