Tekinoktay: Beşiktaş'ta devrim yapacağız

Beşiktaş başkan adayı Hürser Tekinoktay projelerini anlattı.

Hürser Tekinoktay, Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Tekinoktay” Futbolda işletme devrimi yapacaklarını belirterek “BJK kötü yönetilmiş. 3 milyar borç yapılandırılmış ve alınan kredilerle 6.5 milyara çıkmış

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Mayıs 2019'da yapılacak kongresi için başkan daylığını açıklayan World Travel Service - WTS Turizm'in ortaklarından Hürser Tekinoktay, “BJK’ye gelecek,Türkiye’ye futbol vAdediyoruz” dErken kötü yönetilen BJK’nin 30 yıllık yayın gelirleri temlik edildiğini söyledi. 10 bini aşkın üyeyi sandığı oy kullanmaya çağıran Hürser Tekinoktay, “BJK batma noktasına geldi. Hep birlimkte düze çıkaracağı” şeklinde konuştu.


BJK’DE İŞLETME DEVRİMİ YAPACAĞIZ

Beşiktaş’ın turizmci başkan adayı WTS Turizm'in ortaklarından Hürser Tekinoktay, Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Tekinoktay” Futbolda işletme devrimi yapacaklarını belirterek “BJK kötü yönetilmiş. 3 milyar borç yapılandırılmış ve alınan kredilerle 6.5 milyara çıkmış Ayrıca BJK’nin 30 yıllık yayın gelirleri temlik edilmiş” dedi.

ÜRETİM EKONOMİSİNİ HEDFELEDİK
Tekinoktay, İsmail Ünal, Serdar Adalı, Ahmet Nur Çebi ve kendisinin genel kurul hazırlığı içinde olduğunu belirterek “4 aday yarışıyoruz. Diğerleri tüketim ekonomisini benimsemiş, bizler ise üretim ekonomisini hedefliyoruz” dedi.

ÖZKAYNAĞA DÖNÜŞ VE ALTYAPIYA YATIRIM
Hürser Tekinoktay, “BJK’ye gelecek, özkaynağa dönerek borçları geriye sarma, BJK’yi Şampıyonlar liginin 16 sında eğitim ve halka açılma, eski İnönü ruhunu kapalıya geri döndürma, borsaya düşen emanet paraları aldığımız kişilere karlılıkla vereceği ve en önemlisi Türkiye”ye futbol vadediyoruz” şeklinde konuştu.

HÜRSER TEKINOKTAY KIMDIR?
31 Temmuz 1960 İstanbul’da doğan Hürser Tekinoktay sporcu kimliğiyle tanınıyor. Tekinoktay, ilkokulu Moda İlkokulu'nda, ortaokul ve liseyi Marmara Koleji Fen Bölümü’nde okudu.
İtalyan Kültür Derneğinde iki yıl İtalyanca eğitim alan Hüsrer Tekinoktay, 1993-1994 sezonunda İtalya’nın Lazio Kulübü’nde yaptığı staj sonrasında aktif antrenörlük hayatına başladı. Çalıştırdığı futbolcular arasında çok sayıda A Milli, ümit millî ve genç millî olan futbolcular bulunuyor. Bunlardan bazıları ise şöyle: Yasin Sülün, Mesut Kumcuoğlu, Aydın Tuna, Tunç Kip, Savaş Kaya, Barbaros Yavaşoğlu, Yalçın Ayhan, Ali Cansun Bigeçaslan ve Nihat Kahveci.

2000-2001 sezonunda bir dönem Nevio Scala’nın yardımcılığını yapan Hürser Tekinoktay Beşiktaş’ta ki görevinin ardından 2001-2002 sezonunda şimdiki adı TFF 1. ligi olan o dönemde 2 A Kategorisi takımlarından Çanakkale Dardanelspor Teknik Direktörlüğü görevini yürüttü. Görev yaptığı süreçte Çanakkale Dardanelspor takımının yaş ortalaması 17 yaşına düşürerek Avrupa’nın en genç takımını yaratmış aynı dönemde 6 kez haftanın takımı seçilmiş ve Türkiye Kupası’nda 16’ya kalmıştır. Hürser Tekinoktay, İtalyanca ve İngilizce biliyor.
1992 yılında İtalya’da outgoing rehberliği yaparak turizme giren Hürser Tekinoktay, 1992-1994 yılları arasında Astro Viaggi’de İtalya outgoing yöneticisi, 1994-1999 yılları arasında Allegro Tour outgoing müdürlüğü yaptı.
1999 yılında WTS’i kuran Hürser Tekinoktay, 2003-2005 yılları arasında ETUR’un koordinatörlüğünü yaptı. Hürser Tekinoktay, turizm faaliyetlerini WTS‘nin kurucu ortağı olarak devam ettiriyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ- www.TURKIYE.TURİZM.com


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI