Tolga Zengin'den geleceğin yıldızlarına...

Beşiktaş’ta kadro dışı kalan oyunculardan Tolga Zengin, Siyah-Beyazlı kulübün Fulya Tesisleri’nde yaptığı çalışmanın ardından genç futbolculara bir araya geldi.

Beşiktaş’ta kadro dışı kalan oyunculardan Tolga Zengin, Siyah-Beyazlı kulübün Fulya Tesisleri’nde yaptığı çalışmanın ardından genç futbolculara bir araya geldi.

Tolga Zengin’in paylaşımı

Tecrübeli oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Bir futbolcunun en kutsal alanıdır soyunma odası. Küçücük bir çocukken, ileride büyük futbolcu olma hayallerini ilk orada kurarsın. Orada anlarsın takım arkadaşlığının, takım ruhunun ne demek olduğunu. Orası öğretir sana birlikte üzülmeyi ve yine birlikte sevinmeyi; paylaşmayı, konsantre olmayı, sevgiyi, saygıyı…Ve daha bir çok şeyi… Bugün tesislerde antrenmanımı bitirdikten sonra hazırlanırken alt yapıdan genç kardeşlerim girdi içeriye. Maçları vardı. Yüzlerine bakınca bundan 25 sene önceki kendimi gördüm. Sohbet ettik. Hayallerini anlattılar; tertemiz hayallerini. Hayat onlara hangi şansları verecek bilinmez ama onlar hep çok çalışacak hep en iyisini yapmak için gayret edecek. Çünkü tam da arkalarındaki duvarda yazılı olduğu gibi; şerefleriyle oynayacak, haklarıyla kazanacaklar…”


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI