Umut Nayir'den Siftah

Sezon başında Beşiktaş'ın, Hırvatistan Ligi takımlarından Hajduk Split'e kiraladığı Umut Nayir, yeni takımıyla ilk golünü Slaven Belup deplasmanında attı.

Sezon başında Beşiktaş'ın, Hırvatistan Ligi takımlarından Hajduk Split'e kiraladığı Umut Nayir, yeni takımıyla ilk golünü Slaven Belup deplasmanında attı. 

Maça ilk 11'de başlayan Umut Nayir, 45+3. dakikada attığı kafa golüyle takımının soyunma odasına 1-0 önde gitmesini sağladı. Maçın 56. dakikasında Soldo'nun kendi kalesine attığı gol ise karşılaşmanın skorunu belirledi ve Hajduk Split, karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Attığı ilk gol nedeniyle mutlu olduğunu söyleyen Umut Nayir, "Hajduk için ilk golümü attım ve çok mutluyum çünkü kazandık. Bu durumumuzu korumamız gerekiyor ve böylelikle zirveye oynayabiliriz. Genç ve yetenekli bir takımız, gücümüz de var" dedi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI