Ve, Rachid Ghezzal Geliyor

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş tranfser haberi... Leicester City ile görüşmelerde son aşamaya geçen Siyah-beyazlılar, Rachid Ghezzal transferi için geri sayıma geçti. Siyah-beyazlı kurmaylar, Cezayirli yıldızı en geç çarşamba günü İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

Kartal Haber transfer haberi... Valentin Rosier'i renklerine bağladıktan sonra Alex Teixeira ile de her konuda anlaşan Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın transferini de bitirmeye hazırlanıyor. Hafta içinde Leicester City yönetimiyle yeniden temasa geçmeyi planlayan siyah-beyazlılar, Cezayirli oyuncuyu bir an önce İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Gelen haberlere göre 29 yaşındaki tecrübeli futbolcunun en geç çarşamba günü İstanbul'a getirileceği ve sağlık kontrolü sonrası imzaların atılacağı belirtildi.

BU HABER Beşiktaş, transfer, Rachid Ghezzal KEZ OKUNDU

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI