Vida böyle veda etti

Spor Toto Süper Lig'in 38'inci ve son haftasında Beşiktaş sahasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk ederken maçta renkli görüntüler yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş sahasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Siyah-Beyazlı taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı. Tribünler dolduran Beşiktaşlı taraftarlar takımlarına tezahüratlarla destek olurken, maç öncesi Oğuzhan Özyakup için de hazırlanan pankart kale arkası tribününe asıldı. İşte o tribünlerden kareler...

Spor Toto Süper Lig'in 38'inci ve son haftasında Beşiktaş sahasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk ederken maçta renkli görüntüler yaşandı. 

Beşiktaş'ta kadroda yer almayan Josef de Souza, Domagoj Vida, Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz maçı takip etmek için tribündeki yerlerini aldılar.

Sözleşmesi sona eren Vida, stada oğluyla birlikte geldi.

Siyah beyazlılarla yeni sözleşme için görüşmelerini sürdüren Hırvat futbolcuyla ilgili son durum henüz netlik kazanmadı.

Ancak maçın sona ermesiyle birlikte Vida, sahaya girerek önce teknik direktör Valerien Ismael ile vedalaştı.

Ardından taraftarın kendisini çağırması üzerine maç sonu üçlüsünü çekti.

Üçlüden sonra taraftara veda etmesi dikkatlerden kaçmadı. Bu veda, Vida'nın yeni sezonda takımda olmayacağını düşündürdü.

Ardından takım arkadaşları toplanarak tecrübeli savunma oyuncusunu kucaklayarak havaya fırlattı.

Bu olay da Vida'nın Beşiktaş'taki yolunun sonuna gelindiğini gösteren bir başka eylem oldu.

Maçı izlemeye gelenler arasında sakatlığı bulunan genç futbolcu Rıdvan Yılmaz da vardı. Rıdvan, taraftarların selfie istediğini yanıtsız bırakmadı.

Tribünler dolduran Beşiktaşlı taraftarlar takımlarına tezahüratlarla destek olurken, maç öncesi Oğuzhan Özyakup için de hazırlanan pankart kale arkası tribününe asıldı. Oğuzhan'ın fotoğrafının bulunduğu pankartta 'Maestro' yazısı yer aldı.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Siyah-Beyazlı taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı.

Her maçta yer alan dikkatleri üzerine çeken bu taraftar, bu maçta da takımını yalnız bırakmayarak tribündeki yerini aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI