Wolverhampton-Beşiktaş şifresiz bein sports 1 canlı izle

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde K Grubu son maçında deplasmanda İngiltere'nin Wolverhampton takımı ile karşıya geliyor.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde K Grubu son maçında deplasmanda İngiltere'nin Wolverhampton takımı ile karşıya geliyor. Teknik patron Abdullah Avcı, Süper Lig mücadelesi nedeniyle 7 as oyuncuyu İstanbul’da bıraktı. Beşiktaş'ın 11'inde Erdoğan Kaya, Kerem Kalafat ve Erdem Seçgin gibi genç oyuncular yer alıyor. Peki, Wolverhampton - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Wolverhampton - Beşiktaş maçının canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu’nda üst tur iddiası bulunmayan Beşiktaş, Kupa 2’de bu sezondaki son maçında bu akşam İngiltere’nin Wolverhampton takımına konuk olacak. Siyah- Beyazlı takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, bir iddialarının bulunmaması sebebiyle bu mücadelenin kadrosunda as oyuncularını dinlendirecek. Avcı; Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Adem Ljajic ve Burak Yılmaz gibi önemli oyuncuları İngiltere kafilesine dahil etmedi. Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Douglas Santos, Victor Ruiz, Dorukhan Toköz, Georges- Kevin N’Koudou ve Kartal Kayra Yılmaz da kadroda bulunmuyor.

Peki, Wolverhampton - Beşiktaş maçını hangi şifresiz kanallar veriyor? Karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Wolverhampton - Beşiktaş maçının canlı yayınlanmasını beklenen yabancı kanallar

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Wolverhampton - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Molineux Ground'da oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak. Andris Treimanis'in düdük çalacağı mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI