Yevhen Konoplyanka transferinde flaş gelişme

Beşiktaş'ın Yevhen Konoplyanka'nın transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Transfer döneminde ismi zaman zaman Beşiktaş ile gündeme gelen Yevhen Konoplyanka konusunda iddialar gelmeye devam ediyor. Siyah-beyazlı yönetim, Babel’in ayrılmasından sonra sol kanata takviye yapmayacağını açıklamasına rağmen Ukraynalı oyuncunun isim yine Beşiktaş ile anılmaya başladı.

Schalke 04 göndermek istiyor

Geçen yıllarda bu oyuncuyu kiralamak isteyen Siyah-beyazlı yönetimin yine kiralayabileceği öne sürüldü. Bu sezon Schalke’de 14 maçta görev yapan Yevhen Konoplyanka gol atamazken sadece 1 asist yapabildi. Alman ekibinende bu oyuncuyu göndermek istediğine yönelik haberler Alman medyasında çıkmıştı.

Yevhen Konoplyanka’nın babasından açıklama

Öte yandan Ukraynalı oyuncunun babası da geçtiğimiz günlerde oğlunun Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardığını açıklamıştı. Öte yanda TRT Spor’da yayınlanan Gündem Futbol programında konuşan Sabah gazetesi yazarı Fatih Doğan, Siyah-beyazlı kulübün bu oyuncu olduğunu belirterek, “ Beşiktaş’ta Konoplyanka için kiralama durumu var ama oyuncunun maaşı çok yüksek. Bu yüzden olacağını düşünmüyorum. Beşiktaş yönetimi, 2 milyon Euro’nun üzerinde maaş vermek istemiyor. Bu nedenle olacağını şu anlık düşünmüyorum”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI