Yok artık Ryan Babel!

Beşiktaş yönetiminin sezon başından beri sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Ryan Babel’in yeni maaş talebi yönetime şaşkına çevirdi.

Beşiktaş yönetiminin sezon başından beri sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Ryan Babel’in yeni maaş talebi yönetime şaşkına çevirdi. Siyah-beyazlı yönetim, geçtiğimiz hafta bir taraftara verdiği skandal cevap sonrasında Hollandalı oyuncudan savunma istemiş ve sonrasında duruma göre onu kadro dışı bırakacağı iddia ediliyordu.

Türkiye’de yaşanan kur artışından dolayı sözleşme uzatma görüşmelerini yavaşlatan Siyah-beyazlı yönetim, kendi önerdiği ücret dengesi oluşursa Hollandalı yıldız ile tekrar masaya oturacak. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı yönetimden 3 yıllık sözleşme karşılığında maç başı ve primler hariç garanti olarak 3 milyon euro talep etti. Beşiktaş yönetimi ise 32 yaşındaki oyuncuya yıllık 2 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme teklif etti.

Teklifi kabul etmezse satış listesinde

Öte yandan yönetim, teklifinin kabul edilmemesi halinde ise Hollandalı oyuncuyu satış listesine koyacak ve talipleri ile görüşmeye başlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI