Yönetimden taraftarın ateşini söndürecek transfer kararı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Türkiye Kupası’ndan elenen, Süper Lig’de ise maç eksiğiyle Galatasaray’ın 15 puan gerisine düşen Beşiktaş’ta transfer gündemi yerini istifa gündemine bıraktı.

Fotospor'un haberine göre; Sivasspor yenilgisi sonrasına bazı yöneticiler “transferlerin bitirilerek” taraftarın ateşinin düşürülmesini önerdi. Başkan Ahmet Nur Çebi istifa ederse başkan adayı olmak isteyen Emre Kocadağ ise “frene basmayı” önerdi. 

Devre arasında “alelacele” transferi yapmak yerine gelecek sezona hazırlık yapmanın çok daha mantıklı olduğunu savundu. Şu anda kim gelirse gelsin hedefsiz kalındığı için “konsantrasyon sorunu” yaşayacağını söyledi. 

Salı gün yapılacak toplantıda “transfer” yapılıp taraftarın ateşinin mi alınacağı, yoksa “frene” basılıp transferlerin gelecek sezona mı bırakılacağı masaya yatırılacak. 

Bu arada Fabio Borini konusunda nasıl bir karar alınacağı da merak konusu. Beşiktaş’a evet diyen İtalyan oyuncu şimdi alınırsa Karagümrük’e 1.5 milyon Euro ödenecek. Sezon sonunda gelirse bedelsiz gelecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI