Yusuf Yazıcı Kartal oluyor

Fransa'nın Lille takımında kariyerine devam eden Yusuf Yazıcı için Beşiktaş'a imza atabilir.

Fransa'nın Lille takımında kariyerine devam eden Yusuf Yazıcı için Beşiktaş'a imza atabilir. Milli oyuncunun Süper Lig'e dönüş yapacağı iddia ediliyor.

Trabzonspor altyapısından yetişen ve daha sonra Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı'nın, Fransa'daki kariyerini sonlandırarak Türkiye'ye geri döneceği konuşuluyor. 2022 yılında CSKA Moskova'ya kiralanan ve daha sonra Trabzonspor'a kiralık olarak dönen Yazıcı, şimdilerde Lille ile sözleşmesinin sonuna gelmiş durumda.


İmza atmadı 

Fransız ekibiyle henüz yeni bir kontrat imzalamayan Yusuf Yazıcı, bu sezon 36 maçta 10 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Lille'den gelen yeni sözleşme tekliflerini reddeden Yazıcı'nın Fransa kariyerini sonlandırmaya karar verdiği belirtiliyor.


Transfer listesinin başında 

Beşiktaş, sözleşmesi bitecek olan bazı oyuncularının yerine kanat forvet ve santrfor transferleri yapmayı planlarken, Yusuf Yazıcı'ya da talip oldu. Beşiktaş'ın, Yazıcı'nın temsilcileriyle önümüzdeki günlerde temas kurması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Yusuf Yazıcı'nın Türkiye'den gelecek tekliflere de sıcak baktığı iddia ediliyor. Öte yandan, Serie A ekipleri Napoli ve Lazio'nun da Yusuf Yazıcı için ilgi gösterdiği ancak Beşiktaş'ın bu transferde iddialı olduğu ifade ediliyor. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI