Beşiktaş ondan vazgeçmiyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş, Denis Dragus Transferi İçin Hamle Yapıyor: Hücum Hattına Yeni Bir Güç

Gelecek sezonun transfer hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sıra hücuma geldi. Hem forvette hem de kanatlarda görev alabilen Denis Dragus listede bulunuyor.

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalımalarını hızlandırıyor. Hem forvette hem de kanatlarda görev alabilen Denis Dragus'un transferi gündemde.

12 golü var

Bu sezon Belçika'dan kiralanan ve Gaziantep FK formasıyla çıktığı 29 karşılaşmada rakip fileleri 12 kez havalandıran 25 yaşındaki oyuncu, ligde de 1 asist yapma başarısı gösterdi. Performansıyla da dikkat çekerek pek çok takımın transfer listesine girdi. Adı da önemli kulüplerle anılıyor.

Trabzonspor açıklaması yaptı

Trabzonspor'un yakından ilgilendiği ve görüşmelere başladığı Draguş için menajeri, Romanya basınına "Görüşmelerin tamamı bitmiş değil ancak Denis Drăguș'a Trabzonspor'dan önemli bir teklif var. Gelinen aşama oldukça ileri, çok ileri diyelim... El sıkışmaya çok yakınız. Türkiye'de ilk 3 takım arasında. Avrupa'da oynayacak. Denis'in orada oynama ihtimali harika. Oraya gitmek ileri bir adım olacaktır. Dün akşam başkan yardımcısıyla 6 saat konuştum." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş da devrede

Hem kanatlarda hem de santrafor mevkisinde oynayabilen yıldız ismin şartlarını araştırmaya başlayan Beşiktaş da kısa sürede Standard Liege ile pazarlıklara başlayacak. Belçika temsilcisinin ilk etaptaki hedefi 3.5 milyon euro bonservis elde edebilmek. Yönetim ise rakamı aşağı çekebilmek adına uğraş verecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI