BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, Ağrı Birlikspor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle yendi ve şampiyonluğa uzandı

Kayseri Argıncık 1 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmaya Siyah-Beyazlılar; Müge, Merve, Yeliz, Ayşe Şevval, Özge, Duygu, Bilgesu, Zeynep, Gizem, Ayşe Nihan ve Başak onbiriyle başladı.

Mücadeleye tempolu bir başlangıç yapan Beşiktaş, beşinci dakikada Gamze’nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Oyun hakimiyetini sürdüren siyah-beyazlılar, gol arayışlarını sürdürdü. Devrenin son bölümünde ekibimizin temposunu düşünce rakip ekip Beşiktaş yarı sahasında görünür oldu ve ilk yarının son dakikasında Ağrı Birlikspor’un golü geldi. İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

Siyah-Beyazlılar, ikinci yarıya hızlı başladı ve oyunun kontrolünü eline geçirdi. Rakibini yarı alanına hapseden Beşiktaş, ceza sahasında boşluklar aradı. Siyah-beyazlılar aradığı golü 90+1. dakikada Duygu ile buldu ve karşılaşmayı 2-1 kazanarak Kadınlar Futbol 3. Ligi’nin şampiyonu oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI