Beşiktaş teknik direktör aramıyormuş!

Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışında Değil, Önceliği Kupaya Verdi!

Asbaşkan Mete Vardar, Serdar Topraktepe Dönemindeki Hedefleri Açıkladı

Beşiktaş, Portekizli Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra Serdar Topraktepe'nin takımın başında antrenmanlara başladığını duyurdu.

Asbaşkan Mete Vardar, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, kulübün önceliğinin yeni bir teknik direktör bulmak olmadığını vurguladı. Vardar, sezonu kupayla tamamlamak istediklerini belirtti ve Beşiktaş'ın hedefinin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi.

Vardar, açıklamasında, "Şu an önceliğimiz hoca konusu değil. Hem yönetim hem de teknik heyet olarak, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmaya odaklandık. Sezon sonuna kadar teknik direktörümüz Serdar Topraktepe'dir. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar da Serdar hocamızla beraber. Kendisine her türlü desteği verecekler. Tek odak noktamız; böyle bir sezonu kupayla tamamlamak." ifadelerini kullandı.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI