Beşiktaş'a ''Şikeci'' dedi

Haddini aşan sözler! Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

AKP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç: 'Beşiktaş ve Fenerbahçe Şikeci Kulüp Olarak Gözüküyor!'"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Genç, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA'nın sitesinde 'şikeci kulüp' olarak listelendiğini iddia etti ve önemli açıklamalarda bulundu.

Müthiş ithamlar! 

Genç'in açıklamaları şu şekilde: "Rakip takımın başkanı bu işi farklı bir mecraya çekiyor. Ligden çekilme gündemli olağanüstü genel kurul kararı alıyorlar. Bu başka yere taşımak isteniyor. Bunu da paylaşacağım kamuoyuyla. Bu şehrin de takımın da hukukunu sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. Hem olağanüstü genel kurul kararı alıyor hem de benim yönetimim ile ilgili güzel şeyler söylüyor. Demek istiyor ki ben şampiyonluğa gidiyorum oyuncular bana lazım aman bunlarla ilgili şikâyet etme. O taraftan da güzelleme yaparak işi toparlamaya çalışıyor. Ancak olağanüstü genel kurulla işin provokasyonunu daha da ileri götürüyor. Bizim itiraz ettiğimiz budur. İrdelediğimiz ve inceleyeceğimiz alan da bu olacaktır Sayın Ali Bey. Sen olağanüstü genel kurul kararı alacaksan ben Trabzonspor’un 3 Temmuzda şikeyle hakkını çaldığınız kupayı gündeme almayı isterim. Ses kaydın bizde."

Ses kaydı bizde!

Ayrıca, Genç Beşiktaş'a da sert sözlerle yüklenerek şunları söyledi: "3 Temmuz 2011’den sonra Fenerbahçe’yi 1.Lig’e düşürmeye gidiyorum diyen de sendin. Ses kaydı bizde. Ama yapamazsınız bunu. Şov yapıyorsun. Başka bir şey yapmıyorsun. Olağanüstü genel kurulda başınızın 3 Temmuzdan sonra beladan kurtulmadığını söylüyorsun. Hak yediğinizi göreceksiniz orada. Haksızca çaldığınız kupayı değerlendireceksiniz. UEFA’nın sitesinde hala Fenerbahçe ve Beşiktaş şikeci kulüp olarak güncel şekilde duruyorken fütursuzca, utanmadan 2011’in Süper Kupası’nı oynamaya çalışıyorsunuz. Siz bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?"

Beşiktaş'tan yanıt

Genç'in bu ithamlarına Beşiktaş şu açıklmayla yanıt verdi: 

Beşiktaş, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe ile oynamaları gereken Süper Kupa finali  için yeni açıklama yayınladı. Beşiktaş'ın açıklamasında; "Bir kez daha belirtmek isteriz ki, yıllardır beklediğimiz 2010-2011 Sezonu Süper Kupa final maçını oynamak Beşiktaş’ın hakkıdır. Herkes bilmelidir ki, o kupayı almak için sahaya çıkıp her zaman olduğu gibi şerefimizle mücadele vereceğiz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş, Süper Kupa tartışmaları üzerine açıklama yayınladı. Siyah-beyazlılar 2010-2011 sezonunda oynanması gereken Süper Kupa finalini oynamalarının hakları olduğunu yeniden iddia etti. 

İşte Beşiktaş'ın açıklaması; 

"Müzemizde tek bir haram kupa yoktur. Beşiktaş JK olarak siyasetle aramıza hep mesafe koyarak tüm siyasi partilere eşit durmayı başarmış onurlu bir geçmişe sahibiz.

Siyasi ikballeri doğrultusunda kulübümüzü tehlikeli polemiklere çekmeye çalışanlara bu fırsatı tanımayacağız. Kulübümüzle ilgili yapılan isnadın hiçbir maddi ve hukuki dayanağı yoktur. Önemine binaen belirtmek isteriz ki bu söyleme sebebiyet verenler yapmış oldukları kumpasın bedelini yüce Türk yargısı önünde sanık sıfatıyla yargılanmak suretiyle ödemektedirler. Bu yargılama neticesinde alacakları cezalarla şanlı tarihimizi lekelemek isteyenleri kamuoyu, tüm çıplaklığı ile öğrenecektir.

Oynamak hakkımız! 

Esasen kulübümüzü siyasete alet ederek isnatta bulunulması bir suç olup, bu haksız ve hukuka aykırı isnatlar sebebiyle her türlü hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır. Bir kez daha belirtmek isteriz ki, yıllardır beklediğimiz 2010-2011 Sezonu Süper Kupa final maçını oynamak Beşiktaş’ın hakkıdır.

Herkes bilmelidir ki, o kupayı almak için sahaya çıkıp her zaman olduğu gibi şerefimizle mücadele vereceğiz."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI