Beşiktaş'tan flaş transfer

Beşiktaş Ayos, Transfer Gündeminde! Çağla Akın İle İç Transfer Anlaşması Yaptı

Beşiktaş Ayos, Vodafone Sultanlar Ligi'nde transferçalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son gelişmelere göre, Beşiktaş Ayos'un yıldızı Çağla Akın, gelecek sezon için iç transferde Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar (BJK Haber) 

Beşiktaş Ayos, Çağla Akın İle Yeniden Anlaştı

Sultanlar Ligi'nin iddialı ekiplerinden Beşiktaş Ayos, transfer atağını sürdürüyor. Bu sezon performansıyla dikkatleri üzerine çeken Çağla Akın, Beşiktaş formasını gelecek sezon da giymeye devam edecek.

Çağla Akın, Beşiktaş'a Sadık Kalıyor

1995 doğumlu başarılı pasör Çağla Akın, Türk Hava Yolları'ndan Beşiktaş Ayos'a geçiş yaptıktan sonra, Siyah-Beyazlı ekip ile yeni bir iç transfer anlaşması imzaladı. Voleybolun Sesi'nin aktardığı bilgilere göre, deneyimli oyuncu Beşiktaş forması altında performansını sürdürecek.

Çağla Akın'ın Kariyeri

Çağla Akın, Beşiktaş Ayos ile gelecek sezon için anlaşmaya vardı. Kendisi daha önce VakıfBank, Fenerbahçe Grundig, Galatasaray HDI Sigorta, Nilüfer Belediyespor ve Türk Hava Yolları gibi önemli takımlarda da forma giymiş tecrübeli bir pasör olarak biliniyor.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI