Bilgili: Sözleşmeleri yırttım!

Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili'den çarpıcı açıklamalar...

Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili, Rafine TV YouTube kanalına önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bilgili'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

"EN GÜZEL YILLARIMI BEŞİKTAŞ'A ADADIM"

Bilgili, Beşiktaş'a olan hizmetlerini vurgulayarak, kulübe yaklaşık 20 yılını adadığını belirtti. Ancak bazı dönemlerde taraftar desteğinin eksikliğini hissettiğini ve bu sebeple görevi bıraktığını ifade etti.

"BEN ONURLA BIRAKTIM, BUGÜN KİMSE ONURLA GÖREVİNİ BIRAKMIYOR"

Kulüpten ayrılırken onurla görevini bıraktığını dile getiren Bilgili, bugünün koşullarında bu tür ayrılıkların pek görülmediğine dikkat çekti. Kendisinin ve diğer eski başkanların kendi istekleriyle görevlerini bıraktığını vurguladı.

"BEŞİKTAŞ DÜNYANIN SAYILI KULÜPLERİNDEN OLACAKTI"

Bilgili, Beşiktaş'ın ekonomik olarak o dönemdeki potansiyeline işaret ederek, kulübün dünya futbolunda daha üst sıralara çıkabileceğini ifade etti. Ancak sonraki yönetimlerin farklı projeler izlediğini ve kulübün geldiği noktayı eleştirdi.

"TEKRAR BAŞKAN OLAMAM"

Yaşının ilerlemesi nedeniyle tekrar Beşiktaş başkanı olamayacağını belirten Bilgili, kulübün içinde bulunduğu durumu endişe verici bulduğunu ifade etti.

"TFF BAŞKANININ YAPTIĞINI BEN ONURUMA YEDİREMEZDİM"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın görevindeki tutumunu eleştiren Bilgili, böyle bir ortamda onurunu koruyamayacağını ifade etti ve istifa etmesi gerektiğini düşündüğünü belirtti.

"TRANSFERLER BİTTİ, KONTRATLARI YIRTTIM"

Bilgili, döneminde transferlerde bazı önemli kararlar aldığını ve kulübün menfaatini düşündüğünü belirterek, bazı transferleri iptal ettiğini açıkladı.

"Ben başkanken biz bir santrforla kontrat imzalamıştık. Özhan abi beni aradı, "sevgili başkan bizim bu oyuncuya ihtiyacımız var, sizde bunlar var, onu ben alayım" dedi. Emredersin başkanım dedim, sözleşmeyi yırtıp attım ve Galatasaray aldı. Yine ben o zaman genel sekreterdim, Fenerbahçe'de Högh diye bir oyuncu vardı. Ben yurt dışında, otelde, Högh i,le aynı odadayım, imzayı attım, kontrat bitti, Süleyman abi aradı, "Serdar'cım iptal et kontratı" dedi. "Niye ağabey" dedim, "Ali Bey aradı, Şadan Bey'le birlikte rica etti" dedi.. Ondan sonra Ali Bey de aradı beni,"Serdar'cım çok teşekkür ederim" dedi, biz o kontratı da iptal ettik. Eskiden böyle dostluklar vardı. Özhan abi gelirdi, galip olduğumuzda bizi alkışlardı.

ÖZÜR DİLEDİM, TARAFTAR BENİ YERLE BİR ETTİ"

"Hiç unutmuyorum, Galatasaray'la oynuyoruz, bizim taraftar Fatih Terim'e, ailesine çok ağır küfürler etti. Biz yendik o maçta fakat ben çok üzüldüm. Çok tatsızdı, yakışmadı. Ertesi gün ben çıktım özür diledim, bizim taraftar beni yerle bir etti "nasıl özür dilersin" diye."

"BİZ SERGEN'İN DEĞERİNİ BİLEMEDİK"

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a olan katkılarını vurgulayan Bilgili, onun Türk futbolundaki değerini yeterince takdir edemediklerini ifade etti. Sergen'in dünya çapında bir oyuncu olabilecek potansiyele sahip olduğunu belirtti.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI