Hedefteki isim; Welbeck

Gomez'in teminat istemesi kızdırdı Alternatifsiz olmadığını göstermek için rota Arsenal'li Welbeck'e kırıldı

Beşiktaş'ta forvet transferinde gündem bir anda kızıştı... Fiorentina'lı Mario Gomez'le prensipte anlaşan siyah-beyazlılar Alman futbolcunun teminat mektubu istemesine kızdı. Kulüp geleneğinde bulunmayan bu isteğe karşı çıkan Kartal, Mario Gomez'e 'bulunmaz hint kumaşı' olmadığını göstermek için alternatifleriyle görüşmelere başladı. İngiliz basını, Beşiktaş'ın Arsenal'in Asya kampına götürmediği Danny Welbeck'le temasta olduğunu yazdı. Haberde Fikret Orman'ın 24 yaşındaki yıldızla görüşmek için Londra'ya gideceği ifadelerine de yer verildi. 


N'DOYE İSMİ MASADA 

Kartal'ın kalibresini yeterli bulmadığı Dame N'Doye ismi de yine gündeme geldi. İngiliz Mirror Gazetesi, Kartal'ın Hull City ile 2.8 milyon euro'ya el sıkıştığını oyuncuyla da 3 yıllık kontrat yapılacağını yazdı. Beşiktaş'ın bu ismi Mario Gomez'i sıkıştırmak için kullandığı ifade ediliyor. Ayrıca Gomez transferinin yarın biteceği de gelen haberler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI