İki yıldızın bileti kesildi

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte gelişmeler... (BJK Haber)

Ara transferde yaptığı hamleler sonrası kadrodaki değişim sürecini yaz aylarında da sürdürmek isteyen Beşiktaş'ta ayrılıklar kapıda. Siyah-Beyazlılar'da iki yıldız oyuncunun bileti kesilmiş durumda.

Beşiktaş'ta ayrılık! İki yıldızın bileti kesildi...

İstanbul, 12 Mart 2024

Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Siyah-Beyazlılar, transferler kadar mevcut kadrodaki oyuncuların durumlarını da gözden geçirerek, sözleşmesi bitecek olan yıldızlar konusunda da kararlarını belirlemiş durumda.

Beşiktaş'ta gelecek sezon için kadro yapısının şekillenmesi için önemli adımlar atılıyor. Yapılacak transferlerin yanı sıra, mevcut kadrodaki oyuncuların durumları da yakından inceleniyor. Sözleşmesi bitecek olan yıldızlar konusunda ise kulüp yönetimi kararını vermiş durumda.

SANTOS KALMALARINI İSTEDİ

Beşiktaş’ta Salih Uçan ve Cenk Tosun’un takımda kalıp kalmayacağı merak konusu... Teknik direktör Fernando Santos her iki oyuncunun da takımda kalması istedi. 


YÖNETİM DE KARARINI VERDİ

Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda yönetim iki oyuncuyla masaya oturdu. Geçen hafta yapılan görüşmelerde rakam konuşulmadı. Ancak yönetim teklifini iki futbolcuya ileteceğini söylemişti. Siyah Beyazlılar, bu hafta içerisinde yeni sözleşme teklifini oyunculara iletecek. Maddi konulardaki pürüzlerin de bu teklifin ardından çözülmesi bekleniyor.


İKİ YILDIZIN BİLETİ KESİLDİ!

Rachid Ghezzal, Beşiktaş’ın yaşadığı son şampiyonlukta ciddi pay sahibi oldu. Ancak sonrasında ayak tabanından yaşadığı sakatlık, onun kariyerini çıkmaza soktu. Uzun süre sahalardan uzak kalması sonrası geri döndüğü takımda etkisiz görüntü sergileyen Ghezzal’la sezon sonunda yollar kesin olarak ayrılacak. Ghezzal’a ek olarak Ante Rebic’in de bileti kesilecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI