Rebic geri adım atmıyor!

Beşiktaş'ın Transfer Hayal Kırıklığı: Ante Rebic!

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde 500 bin Euro bonservisle Milan'dan kadrosuna kattığı Hırvat kanat oyuncusu Ante Rebic, beklenenin aksine büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Hiçbir teknik adam tarafından tercih edilmeyen ve sürekli sakatlık sorunlarıyla boğuşan Rebic'in kulüpten ayrılma isteği, yüksek yıllık ücreti nedeniyle gerçekleşmiyor.

Beşiktaş'ın Transfer Hayal Kırıklığı: Ante Rebic

Siyah-beyazlıların transfer ettiği ancak beklenen katkıyı sağlayamayan Hırvat futbolcu Ante Rebic, kulüp için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Performansının beklenenin altında kalması ve sürekli sakatlık yaşaması, Rebic'in Beşiktaş'ta istenilen seviyede olmadığını gösterdi.

Ante Rebic'in Beşiktaş Serüveni ve Sakatlık Sorunları

Bu sezon sürekli bel ağrıları yaşayan Rebic, fıtık ameliyatı geçirerek sezonu kapatmak zorunda kaldı. 30 yaşındaki futbolcu, 23 maçta sadece 691 dakika sahada kalıp 1 gol-5 asistle sınırlı bir performans sergiledi. Rebic'in yaşadığı sakatlık ve performans düşüklüğü, Beşiktaş'ın beklediği verimi alamamasına sebep oldu.

Beşiktaş'ın Rebic'ten Kurtulma Çabaları

Ante Rebic'in yüksek yıllık ücreti nedeniyle kulüpten ayrılma isteği gerçekleşmiyor. Rebic, 2.5 milyon Euro'luk yıllık ücretini bırakıp gitmek istemiyor ve gelecek sezon da kalma planları yapıyor. Ancak Beşiktaş yönetimi, Rebic'i kulüpten göndererek yabancı kontenjanında yer işgal etmeyi engellemeyi ve kasada rahatlama sağlamayı hedefliyor. 

Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI