Şenol Güneş'ten Önemli Açıklama

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazır olmadıklarını dile getirdi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazır olmadıklarını dile getirdi. Deneyimli çalıştırıcı “Ben bile sahada koşmadığım halde yorgunluk hissediyorum. Oyuncularım 3 günde 1 maç yapıyor.” şeklinde konuştu.


Süper Lig'de Beşiktaş-Başakşehir maçı futbolseverlerin nefeslerini kesti. Siyah-beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı Şenol Güneş iki takımın mücadelesini de övdü. Güneş, "Ben bile sahada koşmadığım halde yorgunluk hissediyorum. Maça odaklanmakta sıkıntı çektik." dedi. Güneş "Kazanan taraf olabilirdik. Böyle kapanan takımlara karşı daha dinamik oynamamız gerekiyordu. Bunun için güç gerekiyor, maalesef yüzde yüz dinamizmi kullanamadık. Başakşehir iyi kapanan, çabuk kontra yapan bir takım. Fiziksel ve zihinsel olarak bu maça hazır değildik. Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de arka arkaya zorlu maçlar oynuyoruz" şeklinde açıklama yaptı. 


BAŞAKŞEHİR ÇOK DİRİ

Şenol Güneş, Başakşehir'in analizini yaparken başarılı olduklarını ancak rakibin sahada kendilerini başarıyla durdurduğunu söyledi. Başarılı teknik direktör "Evimizdeki bu maçı kazanıp liderliğe yükselmeyi hedeflemiştik. Ancak 1 puan alabildik. Başakşehir çok diri bir takım. Lider de olsalar rakibin üstünlüğünü kabul eden bir takım. Daha baskılı oynamamız, pas yüzdesini daha iyi yapmamız gerekiyordu. Ancak şu aşamada futbolcularıma bir şey diyemem. Oyuncularım 3 günde 1 maç yapıyor. Oldukça zorlu bir süreçten geçiyoruz" şeklinde konuştu.


BECK'İN HATALARI OLDU

Şenol Güneş, Alman futbolcu Andreas Beck'in kademe hatalarıyla ilgili de konuştu. Başarılı teknik direktör "Bazı pozisyonlarda kademe eksiklikleri vardı. Özellikle Andreas Beck maçın başında 3 kez gelmesi gerektiği kademede yoktu. Zaten golü de böyle yedik." ifadelerini kullandı.


ŞENOL GÜNEŞ YİNE YENİLMEDİ

Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Şenol Güneş ile Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı bu maç ile birlikte kariyerlerinde 12. kez birbirlerine rakip oldular. Kartal'ın hocası daha önce Trabzonspor, Bursaspor ve Beşiktaş ile Avcı'lı Başakşehir'e karşı tek yenilgi almıştı. 5'er galibiyet ve beraberliği vardı. Dün de kaybetmedi. İki hocanın 'kariyer kapışmasında' beraberlik sayısı 6'ya yükseldi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI