Takımından ayrıldı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş'ın Hedefi James Rodriguez! Sao Paulo'dan Ayrıldı, Beşiktaş Transferi Yaklaşıyor mu?


Sao Paulo'nun yıldızı James Rodriguez, teknik direktör Thiago Carpini ile yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Transferde Beşiktaş'la anılan Rodriguez'in transferi için gelişmeleri takip edin."


Ayrılık resmen açıklandı 

Sao Paulo'nun teknik direktörü Thiago Carpini, yıldız oyuncu James Rodriguez'in takımdan ayrıldığını açıkladı. Marca'da yer alan habere göre, Rodriguez'in Beşiktaş ile transferi yaklaşıyor.


Thiago Carpini, yaptığı açıklamada, "Birlikte geçirdiğimiz süre kısa oldu. Sezon öncesi yapılan testlerde baldırında küçük bir sakatlık tespit ettik. Zaten Milli Takım'da da bu sakatlığı yaşamıştı ve bir an önce forma giymesi için onunla ilgilenmeye başladık, ancak kendisi takımdan ayrılmak istediğini söyleyerek yanıma geldi. Bu onun kararıydı" dedi.


James Rodriguez'in performansı 

Beşiktaş'ın adıyla anılan James Rodriguez, Sao Paulo'nun son karşılaşmasında kadroda yer almadı ve resmen Brezilya ekibinden ayrıldı. Bu sezon Sao Paulo formasıyla 14 resmi maça çıkan Rodriguez, 1 gol ve 3 asistle skor katkısı sağladı.

BU HABER Beşiktaş, transfer, James Rodrigguez KEZ OKUNDU

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI