Beşiktaş, Hummels'i bekliyor

Brezilyalı stoper Gabriel Paulista'yı renklerine bağlayan Beşiktaş, transferdeki ikinci hamlesini de savunmaya yapacak.

Beşiktaş'ta Hummels Seferberliği

Brezilyalı stoper Gabriel Paulista'yı renklerine bağlayan Beşiktaş, transferdeki ikinci hamlesini de savunmaya yapacak. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un, "Önce defansı güçlendirmeliyiz" sözü doğrultusunda harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, Borussia Dortmund'dan ayrılan Mats Hummels'i ikna etmek için büyük çaba harcıyor.


Hummels İçin Büyük Mücadele

İtalyan basınından Calcio Mercato'da yer alan habere göre, teknik direktör Daniele De Rossi'nin isteği doğrultusunda Hummels ile görüşmelere başlayan Roma yönetimi, 35 yaşındaki oyuncunun Avrupa'da kalma isteğinden faydalanmak istiyor. Haberde, Hummels'in Suudi Arabistan'dan gelen 2 teklifi reddettiği kaydedilirken, Roma'nın önündeki tek engelin Hummels'in 3.6 milyon euro'luk maaş beklentisi olduğu belirtildi.


Beşiktaş'ın Transfer Hamleleri

Beşiktaş, Gabriel Paulista transferinin ardından savunmayı daha da güçlendirmek için Mats Hummels'i kadrosuna katmayı hedefliyor. Hummels'in Avrupa'da kalma isteği ve maaş beklentisi, transfer sürecini zorlaştıran faktörler arasında yer alıyor. Ancak siyah-beyazlı yönetim, deneyimli oyuncuyu ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI