Beşiktaş transferde şaha kalktı! 3 yıldız daha

Beşiktaş, transferde büyük hamleler yapmaya devam ediyor.

Beşiktaş Transferde Şaha Kalktı! Rafa Silva Bombası Yetmedi: 3 Yıldız İçin Harekete Geçti

Beşiktaş, transferde büyük hamleler yapmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar, hücum hattına önemli bir takviye yaparak Rafa Silva ile anlaşma sağladı. Beşiktaş’ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel, Benfica formasıyla geçen sezon 52 maçta 22 gol ve 15 asist yapan Portekizli 10 numara Rafa Silva’yı 3 yıllığına kadrosuna kattı. Ancak Beşiktaş’ın transfer planları bununla sınırlı kalmıyor. İşte Beşiktaş’ın radarındaki üç yeni yıldız...


Rafa Silva Formayı Giydi!

Sezonun ilk transferini Gabriel Paulista ile savunmaya yapan Beşiktaş, ikinci transferini hücum hattına yaptı. 31 yaşındaki Portekizli oyuncu Rafa Silva, Benfica’dan Beşiktaş’a transfer oldu. Geçen sezon Benfica formasıyla 52 maçta 22 gol ve 15 asist yaparak dikkat çeken Silva, Beşiktaş’ta büyük beklentilerle karşılanıyor. Rafa Silva, kariyerinde Atletico Povoense, Alverca, Feirense ve Braga formalarını giydi. 2016 yılında 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica’ya transfer olan Silva, 8 yıl boyunca Benfica’da forma giydi. Beşiktaş transferi ile birlikte ilk kez ülke dışında bir takımda oynayacak.


Ricardo Rodriguez İddiası!

Beşiktaş, sol bek arayışlarında sürpriz bir ismi gündemine aldı: Ricardo Rodriguez. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Beşiktaş, İsviçreli sol bek Ricardo Rodriguez ile ilgileniyor. 31 yaşındaki oyuncu için Al Shabab, Augsburg ve Inter Miami’nin de devrede olduğu belirtiliyor. Ricardo Rodriguez, kariyerinde FC Zürich, Wolfsburg, Milan, PSV Eindhoven ve Torino formalarını giydi.


Yusuf Kabadayı Radara Girdi

Beşiktaş, Bayern Münih’in genç yeteneği Yusuf Kabadayı’yı transfer listesine aldı. Geçtiğimiz sezon Schalke 04’te kiralık olarak forma giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu için Beşiktaş, 2 milyon Euro bandında bir teklif yapmayı planlıyor. 1,86 boyundaki Kabadayı, genç yaşına rağmen büyük bir potansiyel vaat ediyor.


Rota Spinazzola!

Beşiktaş, sol bek arayışlarına devam ediyor ve Roma’dan ayrılmaya hazırlanan Leonardo Spinazzola’yı transfer etmek istiyor. Yönetim danışmanı Brad Friedel’in, 31 yaşındaki İtalyan sol bek ile görüşmeler yapacağı öğrenildi. Spinazzola, geçtiğimiz sezon Roma formasıyla 36 maça çıkıp 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Piyasa değeri 4 milyon Euro olan oyuncunun transferi için görüşmelerin hızlanması bekleniyor.

Fanatik




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI