Hasan Arat seçim telaşında

30 Haziran Pazar günü Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek olan Beşiktaş JK Üyelik ve Sicil Kurulu seçimi öncesinde ortaya her geçen gün ilginç iddialar atılmaya devam ediliyor.

Beşiktaş JK Üyelik ve Sicil Kurulu Seçimi Öncesi Kongre Simsarları Devrede 

Beşiktaş JK Üyelik ve Sicil Kurulu seçimi, 30 Haziran Pazar günü Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek. Seçim öncesi, camiada farklı iddialar ve tartışmalar gündeme geliyor. Denetim ve Disiplin Kurulu Başkan Adayı Sefa Bağcı'nın destekçileri ve listesinde yer alan isimler, çeşitli soru işaretlerine neden oldu.

Arat ödüllendirecek mi? 

Başkan Adayı Sefa Bağcı'nın listesinde; Ece Ildır, Kadir Karaman, Hacıbekir Demir ve Celil Alpsar gibi isimler yer alıyor. Bu isimlerin dernek ve gruplardan geldiği ve bir önceki seçimde Hasan Arat'ı destekledikleri belirtiliyor. Bu durum, "Hasan Arat'ı destekleyen kişi, grup ve dernekler Üyelik ve Sicil Kurulu görevleriyle mi ödüllendirilecek?" sorusunu akıllara getiriyor.

Şahabettin Önkol'un İstifası ve Yeni Atamalar

Üyelik ve Sicil Kurulu eski Başkanı Şahabettin Önkol'un istifasının ardından, Yönetim Kurulu tarafından kurula atanan isimlerin de Sefa Bağcı'nın listesinde yer alması dikkat çekiyor. Başkan Hasan Arat'ın yakın çalışma arkadaşlarının Sefa Bağcı'ya destek vermesi, camia içerisinde tartışmalara yol açıyor.

Levent Çifter'in Desteği

Beşiktaş JK eski Genel Koordinatörü Levent Çifter'in de Sefa Bağcı'yı desteklemesi, camia içinde büyük soru işaretlerine neden oldu. Bu destek, seçime yönelik spekülasyonları artırdı. Arat'ın, Çifter'le yaptığı görüşmede, "Bu seçimde sizin blok kişilerin oylarınıza ihtiyacım var. Bu seçimi kaybedersek gelecek sene yapılacak başkanlık seçimi de kaybederim" dediği iddia edildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI