Beşiktaş, Juventus'un golcüsünü transfer ediyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş, İtalyan devi Juventus'ta forma giyen Polonyalı golcü Arkadiusz Milik'in transferi için girişimlere başladı.

Beşiktaş Yeni Forvetini İtalya'da Buldu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, forvet transferi çalışmalarına hız verdi. Son olarak Rafa Silva'nın transferini açıklayan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talebi doğrultusunda aradığı golcüyü İtalya'da buldu. İşte detaylar...


Yönetime Santrfor Talebini İletti

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, yönetime uzun boylu ve güçlü bir golcü istediğini belirtti. Bu talep doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Arkadiusz Milik'i transfer listesine ekledi.

Arkadiusz Milik İçin Girişimler Başladı

Gazeteci Kartal Yiğit'in haberine göre, Siyah-Beyazlı yönetim, Juventus'un Polonyalı golcüsü Arkadiusz Milik'i transfer etmek için ilk temasları kurdu. 1.86 boyundaki Polonyalı milli futbolcunun menajeriyle görüşmeler başladı.


Serie A Ekibi de Devrede

La Gazzetta di Parma'nın haberine göre, Serie A'nın yeni ekiplerinden Parma da Arkadiusz Milik'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

Juventus Performansı

Arkadiusz Milik, geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 36 maçta 1056 dakika sahada kaldı. Bu maçlarda 8 gol ve 1 asist kaydeden Milik, güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Milik'in sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI