10 Milyon Dolar'lık transfer pazarlığı

Beşiktaş'ın Lazio ve Como ile transfer yarışına girdiği Nicolas Valentini için kulübü Boca Juniors, 10 milyon Dolar'lık satın alma bedeli belirledi.

Beşiktaş'ın Lazio ve Como ile transfer yarışına girdiği Nicolas Valentini için kulübü Boca Juniors, 10 milyon Dolar'lık satın alma bedeli belirledi. Giovanni van Bronckhorst'ün onay verdiği 23 yaşındaki Arjantin Milli Takımı'nın stoperi, sözleşme yenilemediği için kadro dışı bırakıldı.

Sol ayaklı stoper arayışında olan Beşiktaş, Boca Juniors ile anılan Nicolas Valentini'yi transfer etmek istiyor.

COMO VE LAZIO RAKİPLER

Nicolas Valentini'nin idmanlara geri dönüşü, takımda kalacağı anlamına gelmiyor. Sözleşmesinin yenilenmesindeki sorunlar, defans oyuncusunun bir süredir kadro dışı bırakılmasına neden oldu. Önümüzdeki haftalarda takımdan ayrılması muhtemel.

10 MİLYON DOLAR

İtalya'dan Lazio ve Como ile Beşiktaş, Aralık ayında sözleşmesi bitecek Valentini için Boca Juniors'la görüşme halinde. Şu anda 10 milyon dolar olarak belirlenen serbest kalma maddesinin düşürebileceğine inanıyorlar.

KADRO DIŞI BIRAKILMA NEDENİ

Valentini, alt yapısından yetiştiği ve Arjantin Milli Takımı'na kadar yükseldiği Boca Juniors yönetiminin kendisine hakkını vermesini talep etti. Juan Ramon Riquelme'nin başkanlığını yaptığı kulüp, 23 yaşındaki sol stoperin isteğini çok buldu ve sözleşme yenilemeyince kadro dışı bıraktı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun