Beşiktaş'ta Talisca seferberliği

Trendyol Süper Lig'in yeni sezonunda hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş, transferde de büyük oynuyor!

Beşiktaş, Anderson Talisca İçin Temaslarını Sıklaştırdı

Trendyol Süper Lig'in yeni sezonunda hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş, transferde de büyük oynuyor! Beşiktaş, eski futbolcusu Anderson Talisca’yı yeniden renklerine bağlamak için temaslarını sıklaştırdı.


Suudi Arabistan’dan Ayrılmak İstiyor

Suudi Arabistan’dan ayrılmak isteyen tecrübeli oyuncunun Al Nassr Kulübü ile 2026’ya kadar sözleşmesi var. Üç yıl önce Talisca’yı Çin’in Evergrande takımından 8 milyon Euro’ya alan Al Nassr’ın Sambacı’ya 13 milyon Euro değer biçtiği belirtildi.


İmzaya Yakın

Kartal, Suudi kulübü ile anlaşırsa, Talisca’yı imzaya getirecek. Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan ekibi ile çıktığı 25 maçta 25 gol - 4 asistlik bir performans sergiledi.

Hürriyet 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI