Bronckhorst, Ajax'ın yıldızını Beşiktaş'a getiriyor!

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Van Bronckhorst, Ajax'ın Yıldızını Beşiktaş'a Getiriyor! Kartal Gözünü Kararttı

Beşiktaş, transfer çalışmalarında dört koldan atağa kalkmış durumda. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, eski öğrencisi Steven Berghuis'i kadrosuna katmak için bizzat devreye girdi. Ajax’ın bonservis bedelini makul bir seviyeye çekmesi için görüşmeler yoğun şekilde devam ediyor.


Van Bronckhorst'un Gözü Berghuis’ten Başkasını Görmüyor

Beşiktaş’ın yeni hocası Bronckhorst, Rachid Ghezzal’ın takımdan ayrılmasıyla sağ kanatta oluşan boşluğu Berghuis ile doldurmayı planlıyor. Kulüpler arasında bonservis görüşmeleri son aşamaya gelmiş durumda ve Berghuis de transferin gerçekleşmesi için Beşiktaş’a destek veriyor.


Menajer Desteği

Tecrübeli oyuncu Steven Berghuis ile Giovanni van Bronckhorst’un menajerinin aynı kişi olması, transfer sürecine olumlu yansıyor. Menajer Guido Albers, görüşmelere destek vererek transferin hızlanmasına katkı sağlıyor. 32 yaşındaki Berghuis, Ajax ile bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen, Beşiktaş’a transfer olmaya sıcak bakıyor. Berghuis, Feyenoord forması giydiği dönemde Giovanni van Bronckhorst ile birlikte dört kupa kazandı.


Di Maria’da Tarih Uzadı

Arjantin’in Copa America’da turu geçmesi Beşiktaşlılar’ı üzdü. Takımının son maçında etkili bir performans gösteren ve asistiyle turun kahramanları arasında yer alan Angel Di Maria’nın süreci de uzadı. Beşiktaş, Di Maria’yı transfer etmek için girişimlerine devam ediyor ancak turnuvanın sona ermesini bekliyor.


Hummels Gerçekleri

Almanya 1. Futbol Ligi’nin (Bundesliga) son şampiyonu Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren Mats Hummels ile ilgileniyor. Bayer Leverkusen, lider savunma oyuncusu Jonathan Tah’ın Bayern Münih’e muhtemel transferi nedeniyle stoper arayışlarına başladı. Almanya merkezli Kicker’de yer alan habere göre, Bayer Leverkusen’in Tah’ın yerine düşündüğü isimlerden biri Beşiktaş’ın da transfer listesinde olan Mats Hummels. Tecrübeli oyuncunun bu nedenle Beşiktaş’tan gelen teklifi beklettiği ifade ediliyor.










EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI