Beşiktaş'ı soymaya gelmiş!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken, beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş Transfer Haberi: Ante Rebic, İstanbul'a Sağlık Raporlarıyla Geldi

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken, beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Hırvat oyuncu Ante Rebic, İstanbul'a sağlık raporlarıyla geldi ve sakat olduğunu belirtti. Yarına ülkesine dönecek olan Rebic, kulübe şaşırtıcı bir teklif sundu.


Giovanni van Bronckhorst'ün İstemediği İsimlerden Haberler

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Omar Colley, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar'ı takımda görmek istemiyor. Ancak bu oyuncularla ilgili olumlu gelişmeler henüz yaşanmadı.


Rebic Söz Verdi

Geçtiğimiz sezon sık sık "kılım döndü" diyerek idmanlara çıkmayan Ante Rebic, İstanbul'a geldi ve sağlık raporlarını sundu. Rebic, geçen sezondan kalan alacaklarının tamamını ve önümüzdeki sezonun alacaklarının yüzde 50'sini talep etti. Bu şartlar sağlandığı takdirde sözleşmesini feshedeceğini belirtti.


Masuaku ve Aboubakar'dan Haber Yok

Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar, gelecek hafta İstanbul'da olacaklarını ve takımla idmana çıkacaklarını bildirdi. Ancak iki oyuncu da henüz herhangi bir transfer teklifi getiremedi. Sol stoper transferi gerçekleşirse takımdan ayrılması beklenen Omar Colley de henüz bir teklif almadı.

Fotospor








EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI