Transferde Beşiktaş-Galatasaray kapışması

Yaz transfer döneminde hamlelerini yapmaya başlayan Süper Lig ekiplerinde hareketlilik yaşanıyor.

Son dakika haberleri: Yaz transfer sezonunda takımlar yıldız hamlelerini yapmaya başlad Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, lige iddialı girmek için yıldız transferleri yapmaya hazırlanıyor. Süper Lig'in iki ezeli rakibi; beşiktaş ile Galatasaray yıldız oyuncu için transferde karşı karşıya geldi. İşte Almanların duyurduğu o isim...

Yaz transfer döneminde hamlelerini yapmaya başlayan Süper Lig ekiplerinde hareketlilik yaşanıyor.


Ligde üst üste iki kez şampiyon olan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan Beşiktaş, yıldız oyuncu transferi için karşı karşıya geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk yönetiminde transfer hamlelerine başlayan Cimbom, ilk transferini Michy Batshuayi'den yana yaptı.

Beşiktaş'tan İlk Bomba Transfer: Rafa Silva

Yeni teknik direktörü van Bronckhorst ile sezona iddialı girmek isteyen Beşiktaş, ilk transferinde dünya yıldızı oyuncu Rafa Silva'yı kadrosuna kattı.

Beşiktaş ile Galatasaray Transferde Karşı Karşıya

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren iki ezeli rakip, dünyaca ünlü yıldız oyuncu için karşı karşıya geldi.


Almanlar Marco Reus'u Duyurdu

Alman Bild'in haberine göre; Galatasaray ve Beşiktaş, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Marco Reus'u transfer etmek istiyor. Haberde, iki ezeli takımın da Marco Reus'un son durumunu sordukları ve transfer görüşmesi yapmak için hazırlık yaptıkları yazıldı.

Sezon Performansı

Geçtiğimiz sezonu Borussia Dortmund'da tamamlayan ve efsanesi olduğu kulübe veda eden Marco Reus; 42 resmi maça çıkarken 9 gol atıp 10 asistlik katkı sağladı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI