İşte Beşiktaş'ın Di Maria için süper teklifi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş'ın Di Maria'ya Teklifi: Arjantinli Yıldız Hangi Takıma İmza Atacak?

Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren Angel Di Maria'ya teklifini sundu. Kartal'ın yanı sıra iki kulüp de yıldız solağı kadrosuna katmak için ciddi uğraş veriyor. 36 yaşındaki oyuncunun yeni takımı merakla beklenirken, A Bola, Arjantinlinin son kararını vereceği tarihi duyurdu.

Portekiz basını, Beşiktaş'ın Angel Di Maria'ya yaptığı teklifin detaylarını açıkladı. Haberde, Arjantinli yıldızın transfer olmaya yakın olduğu kulüp açıklandı. Benfica ile sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Angel Di Maria'nın transferiyle ilgili Portekiz'den önemli bir iddia geldi.

Arjantinli yıldızın 14 Temmuz'da sona erecek olan Copa America'nın ardından geleceğiyle ilgili kararını açıklaması bekleniyor. Portekiz gazetesi A Bola, Benfica'nın bu transferde bir adım öne geçtiğini ileri sürdü. Haberde, 36 yaşındaki hücum oyuncusu için Beşiktaş ve Rosario Central'in de devrede olduğu, ancak Di Maria'nın, Portekiz kulübüyle sözleşme yenilemeyi en güçlü seçenek olarak gördüğü belirtildi.

Beşiktaş'ın Angel Di Maria'ya yaptığı teklifin detayları paylaşıldı. Siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel'in devreye girdiği ve Arjantinli yıldıza 1 yıllık sözleşme, 5 milyon Euro yıllık ücret ve 2.5 milyon Euro imza parası teklif etmeye hazır olduğu belirtildi.

Geçen Sezon Benfica'yı Seçmişti

Di Maria için mali çıkarların öncelik olmadığına vurgu yapılırken, geçen yaz daha iyi teklifler olmasına rağmen Arjantinli yıldızın Benfica'yı tercih ettiği hatırlatıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI