Atsan atılmaz, satsan satılmaz!

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına bugün başlıyor.

Kartal’da Tatil Sona Erdi: Beşiktaş Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, tatil sonrası yeni sezon hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı takım, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde topbaşı yapacak. Futbolcular, 10 gün boyunca İstanbul’da çalışacak.

#Beşiktaş, #Van Bronckhorst, #Aboubakar, #Rosier

Beşiktaş'ın Yeni Sezon Hazırlıkları: 18 Yabancı Van Bronckhorst'u Düşündürüyor

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına bugün başlıyor. Siyah-beyazlı takım, 10 gün boyunca İstanbul'da çalışacak ve ardından 10-20 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’nın Maribor kentinde yurt dışı hazırlık kampı yapacak.

Hazırlık Maçları: Dinamo Zagreb, Shakhtar Donetsk, Grazer AK

Beşiktaş, yurt dışı kampı süresince 3 Temmuz’da Dinamo Zagreb, 17 Temmuz’da Shakhtar Donetsk ve 20 Temmuz’da Grazer AK ile hazırlık maçları oynayacak.

7 İsim İçin Son Karar

Giovanni van Bronckhorst, kiralıktan dönecek oyuncular ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimler için karar verecek. Rosier, Onana, Montero, Hasic, Aboubakar, Amartey ve Rebic’in yanı sıra Colley ve Masuaku hakkında son karar, İstanbul’daki 10 günlük kampta netleşecek.

18 Yabancı Oyuncu: Kadroda Revizyon

Beşiktaş’ın mevcut kadrosunda 18 yabancı oyuncu bulunuyor. Yeni statüye göre A takım listesine 12 yabancı yazma hakkı bulunan siyah-beyazlıların, en az 6 oyuncu ile yollarını ayırması gerekiyor. İlk planda Rosier, Onana, Montero, Hasic, Aboubakar, Amartey ve Rebic’in gönderilmesi planlanıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI