Beşiktaş'a Muleka piyangosu

Beşiktaş'ın 24 yaşındaki forveti Jackson Muleka, Suudi Arabistan'dan iki kulübün transfer listesinde. İşte detaylar (BJK Haber)

Jackson Muleka'ya Suudi Arabistan'dan İlgi

Beşiktaş'ın Kongolu forveti Jackson Muleka'ya, henüz adı açıklanmayan iki Suudi Arabistan ekibinin talip olduğu ve ilerleyen günlerde Siyah-Beyazlı takıma teklif yapacakları iddia edildi.

Jackson Muleka'ya Körfez Kancası

Beşiktaş'ın 24 yaşındaki forveti Jackson Muleka, Suudi Arabistan'dan iki kulübün transfer listesinde. İki Suudi Arabistan ekibinin Muleka için Beşiktaş'a resmi teklif yapacağı belirtildi.


Muleka Beşiktaş'ta Kalmak İstiyor

Gelen tekliflere rağmen Muleka'nın kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediği de gelen haberler arasında. Beşiktaş ile 2027'ye kadar kontratı bulunan Kongolu oyuncu, Siyah-Beyazlı takımda kalmayı tercih ediyor.

Muleka'nın Geçen Sezon Performansı

Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 47 maça çıkan Jackson Muleka, 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Muleka, Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI