Beşiktaş ayrılığı açıkladı

Beşiktaş'ta yaprak dökümü sürüyor.

Beşiktaş, tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan İnler ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, İnler'in İtalya'nın Udinese kulübünde sportif direktörlük görevine başlayacağını belirtti.

Gökhan İnler, Beşiktaş taraftarları için saha içindeki mücadelesi ve saha dışındaki örnek davranışları ile hatırlanacak. Yeni görevinde kendisine başarılar dileyen Beşiktaş camiası, İnler'e veda ederken teşekkürlerini iletti.

Beşiktaş'tan Gökhan İnler'e Veda Mesajı

Kulübün Açıklaması:

"Kulübümüzde görev aldığı iki ayrı dönemde de Beşiktaşlılık duruşuna yakışır mücadelesiyle fark yaratan, armamızı her ortamda layıkıyla temsil eden futbolcumuz Gökhan İnler’le vedalaşıyoruz."

"Takımımızın formasıyla şampiyonluk kazanan, saha içinde ve dışında genç oyunculara verdiği destekle örnek olan Gökhan İnler’e İtalya’nın Udinese kulübünde yapacağı sportif direktörlük görevinde başarılar diliyoruz."

Gökhan İnler'in Kariyeri

Beşiktaş'ta Performansı: Gökhan İnler, Beşiktaş formasını 30 kez giydi ve siyah-beyazlı takımda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Yeni Görevi: Udinese kulübünde sportif direktörlük yapacak.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI