Beşiktaş'tan 3 yıldız transferi

Yeni sezon için kadrosunu yenilemeyi düşünen Beşiktaş, takımdan ayrılacak isimlerin yerine gelecek oyuncuları belirledi.

Beşiktaş'a 3 Yeni Yıldız: Ricardo Rodriguez, Spinazzola, Yankuba Minteh

Yeni sezon için kadrosunu yenilemeyi düşünen Beşiktaş, takımdan ayrılacak isimlerin yerine gelecek oyuncuları belirledi. İşte Kara Kartal'ın gündemindeki 3 oyuncu...


Ricardo Rodriguez

Beşiktaş, İsviçreli 31 yaşındaki sol bek Ricardo Rodriguez ile ilgileniyor. Masuaku ile yollarını ayırmayı planlayan siyah-beyazlıların gündemine sürpriz bir isim olarak Ricardo Rodriguez geldi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Rodriguez için Al Shabab, Augsburg ve Inter Miami'nin de ilgisi bulunuyor. FC Zürich altyapısında yetişen Rodriguez, daha sonra Wolfsburg, Milan, PSV Eindhoven ve Torino'da forma giydi. Beşiktaş, oyuncu ve kulübüyle iletişime geçmeyi planlıyor.


Leonardo Spinazzola

Beşiktaş, sol bek için bir diğer adayı daha gündemine aldı: Roma'nın İtalyan yıldızı Leonardo Spinazzola. 31 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 4 milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Spinazzola, geride bıraktığımız sezonda Roma'da 36 maça çıkıp 1 gol ve 4 asistle oynadı.


Yankuba Minteh

Beşiktaş, sürpriz bir genç yıldızı da listesine aldı: 19 yaşındaki sağ kanat Yankuba Minteh. Bonservisi Newcastle United'da olan ve geçtiğimiz sezonu Feyenoord'da kiralık geçiren Minteh, 37 resmi maçta 11 gol ve 6 asistlik skor katkısı sağladı. Scout raporlarına göre Beşiktaş, genç oyuncuyla ilgileniyor.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI