Beşiktaş'a 100 Milyon Euro'luk golcü

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş'ın Transfer Listesinde Üç Forvet: Sebastian Haller, Kevin Carlos ve Arthur Cabral

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Portekiz basını, siyah-beyazlıların Benfica'nın satış listesine koyduğu Brezilyalı golcü Arthur Cabral için ilgilendiğini yazdı. Aynı gün içinde Beşiktaş'a Sebastian Haller, Kevin Carlos ve Arthur Cabral isimleri yazıldı.

Arthur Cabral Transfer Detayları

Benfica'nın Arthur Cabral için belirlediği serbest kalma bedeli 100 milyon Euro. Ancak Benfica, bu oyuncuyu 15 milyon Euro'nun altına düşmeyecek şekilde pazarlık yaparak satmayı planlıyor.

Benfica'nın Pazarlık Stratejisi

Arthur Cabral'ın serbest kalma bedeli: 100 milyon Euro

Benfica'nın minimum satış fiyatı: 15 milyon Euro

Arthur Cabral'ın Transfer Geçmişi

Arthur Cabral, 2023 yazında Fiorentina'dan Benfica'ya transfer olmuştu. PSG'ye giden Gonçalo Ramos'un yerini doldurmak için alınan Cabral, 20 milyon Euro artı 5 milyon Euro bonus karşılığında Benfica'ya transfer olmuştu.

Cabral'ın Sözleşme Detayları

Sözleşme süresi: 2028'e kadar

Serbest kalma bedeli: 100 milyon Euro

Diğer Transfer İddiaları

Beşiktaş'a yazılan diğer iki golcü ise Sebastian Haller ve Kevin Carlos oldu. Haller, Borussia Dortmund'da forma giyerken, Kevin Carlos ise Yverdon Sport forması giyiyor.

Kevin Carlos'un Geçen Sezonki Performansı

Kevin Carlos, geçtiğimiz sezon Yverdon Sport için 36 maçta forma giydi ve 14 gol kaydetti.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI