Beşiktaş'tan Cenk Tosun açıklaması

Beşiktaş Yönetimi, Cenk Tosun'la ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş'tan Cenk Tosun Açıklaması: Mete Vardar Duyurdu

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, siyah-beyazlı takımla sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile yapılan görüşmelerdeki son durumu açıkladı.

Beşiktaş Transfer Gündemi: Mete Vardar'dan Önemli Açıklamalar

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, A Spor'a konuşarak siyah-beyazlı takımın transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile yapılan görüşmelerin son durumunu anlatan Vardar, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçını hangi statta oynamak istedikleri yönündeki soruya da yanıt verdi.


Van Bronckhorst'un Beşiktaş'a Katkıları

Vardar, teknik direktör Van Bronckhorst'un Beşiktaş'a çok fazla katkı sağlayacağını belirtti. "Hocamız kendi seçtiği ve arzu ettiği yardımcı hocası var. Serdar Topraktepe de yardımcısı oldu. Bu hafta kondisyoner ve kaleci antrenörü takviyeleri de yaptı teknik heyete. İyi bir ekip oluyoruz," dedi.

Süper Kupa Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Oynanmalı

Vardar, Süper Kupa'nın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması gerektiğini vurguladı. "İki İstanbul takımının oynayacağı maçta başka bir şehre gitmenin güvenlik açısından da doğru olmayacağını düşünüyorum," dedi.


Transferler ve Hazırlıklar

Beşiktaş, 1 Temmuz'da Ümraniye'de hazırlıklara başlayacak ve 10 Temmuz'da Slovenya'da olacak. Vardar, "19 yabancımız var. Kimler kalacak kimler gidecek bu 10 gün içinde belirlenmesi açısından çok önemli. Slovenya'da Dinamo Zagreb, Shakhtar Donetsk ve Graz ile hazırlık maçları oynayacağız," dedi.


Rafa Silva ve Diğer Transferler

Vardar, Rafa Silva'nın büyük bir yetenek ve önemli bir karakter olduğunu belirtti. Ayrıca, Paulista'nın Beşiktaş'a hırsı, enerjisi ve futbol bilgisiyle çok şey katacağını söyledi. "Geldiğimizden bu yana ilk 11'de oynayacak 5 oyuncu aldık. Muhakkak takıma katkı sağlayacak 1-2 oyuncu daha alacağız," dedi.


Cenk Tosun'un Durumu EURO 2024'ten Sonra Belli Olacak

Vardar, Cenk Tosun'un durumunun EURO 2024 sonrasında belli olacağını açıkladı. "Başkanımız ve hocamızla beraber bir değerlendirme yapılacaktır. Bununla ilgili süreç olumlu veya olumsuz bir noktaya gelecektir. İnşallah bu konu iki taraf için de hayırlı bir noktaya gelir," dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI