Hüseyin Yücel: Di Maria'yı almaya gideceğiz

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den flaş transfer açıklaması

Hüseyin Yücel'den Di Maria Açıklaması: "Copa America Sonrası Di Maria'yı Almaya Gideceğiz!"

Begiad'ın Ankara'daki gecesine katılan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Di Maria transferi hakkında net açıklamalarda bulundu. Gündem Beşiktaş'tan Aslıhan Akdağ'ın sorularını yanıtlayan Yücel, kulübün geleceği ve transfer planları hakkında önemli bilgiler verdi.

"Beşiktaş'ı çok üzdüler!"

Hüseyin Yücel, son birkaç yıldır Beşiktaş'ın çeşitli zorluklar yaşadığını belirterek, "Beşiktaş'ı çok üzdüler. Son birkaç yıldır Beşiktaş'ı o kadar üzdüler ki! Sadece futbol ve transferler için değil. Çiminden tutun, stat çatımıza kadar. Hepsini düzeltiyoruz. Her şeyi yola koyuyoruz. Rafa Silva transferinin ardından şunu söylemiştim; 'Bunlar Beşiktaş'ın daha kötü günleri. Beşiktaş'ı çok güzel günlere taşıyacağız" dedi.

Di Maria Transferi Hakkında

Aslıhan Akdağ'ın "Di Maria transferi gerçekleşecek mi?" sorusuna Yücel, "Copa America'nın bitimiyle birlikte Di Maria'yı almaya gideceğiz. Tabii beklentiyi yükseltmeyelim. Garanti diye bir şey yok. Biz teklifimizi yaptık. Di Maria'dan gelecek yanıtı bekliyoruz" yanıtını verdi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI