Beşiktaş, Tessmann için görüşmelere başladı

Beşiktaş'ta orta saha transferi için çalışmalar hız kazandı. İşte sıcak gelişmeler (BJK Haber)

Beşiktaş, Tanner Tessmann İçin Temaslara Başladı

Beşiktaş'ta orta saha transferi için çalışmalar hız kazandı. Hasan Arat yönetimi, Serie B'den Venezia FC forması giyen Tanner Tessmann'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Beşiktaş'tan Orta Saha Hamlesi! Tanner Tessmann İçin Temaslar Başladı

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Rafa Silva'yı kadroya katarak dikkatleri çeken Hasan Arat yönetimi, orta saha transferi için kolları sıvadı. Beşiktaş, Brad Friedel'in önerisiyle Tanner Tessmann'ı radarına aldı.

Brad Friedel, Tanner Tessmann'ı Önerdi

Sabah'ta yer alan habere göre, Beşiktaş yeni danışmanı Brad Friedel'in önerisiyle İtalya Serie B ekibi Venezia FC'de forma giyen Tanner Tessmann'ı transfer listesine ekledi. Siyah-Beyazlılar, Amerikalı futbolcu için Venezia FC ile temasa geçti.

Tanner Tessmann Kimdir?

24 Eylül 2001 doğumlu Tanner Tessmann, ABD'nin Alabama FC takımında futbola başladı. Dallas Academy, North Texas SC, Dallas ve Venezia formaları giyen genç ön libero, 2023/24 sezonunda 42 maça çıkıp 7 gol ve 3 asist kaydetti. Tessmann, aynı zamanda 8 maçta sarı kart gördü.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI