Beşiktaş, Manchester United'ın eski yıldızının peşinde

Beşiktaş, sol bek arayışlarında rotasını Avrupa'nın önemli isimlerine çevirdi. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş'ın Transfer Gündeminde Raphael Varane ve Sol Bek Hamleleri

Manchester United'dan ayrılan Raphael Varane'ya Beşiktaş'ın yanı sıra Inter Miami, Lens ve Como'nun da teklifleri var. Şu anda serbest statüsünde olan stoper Raphael Varane, Siyah-Beyazlıların teklifini değerlendiriyor. Gazeteci Fabrizio Romano, "2018 dünya şampiyonunun cevabını yakında verecek, ancak aralarında Türkiye olmak üzere pek çok teklif var," dedi.

Sol Bek Çıkarması

Beşiktaş, sol bek arayışlarında rotasını Avrupa'nın önemli isimlerine çevirdi. Brad Friedel, Roma'dan ayrılmaya hazırlanan 31 yaşındaki İtalyan sol bek Leonardo Spinazzola ile bir görüşme gerçekleştirecek. Spinazzola'nın sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor.

Gözler Miranda'da

Real Betis forması giyen ve Barcelona altyapısında yetişen 24 yaşındaki Juan Miranda da Beşiktaş'ın transfer hedefleri arasında. Miranda'nın bonservisi elinde bulunuyor ve genç oyuncu, Siyah-Beyazlılar için potansiyel bir transfer olarak dikkat çekiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI