Rafa Silva transferi tarihe geçti

Rafa Silva'nın aldığı yıllık maaş, kulüp tarihinin en yüksek rakamı oldu.

Beşiktaş'ın Rafa Silva Transferi Kulüp Tarihine Geçti

Paulista'nın ardından kadrosunu Rafa Silva ile güçlendiren Beşiktaş, kulüp tarihine geçecek bir transfer gerçekleştirdi. Rafa Silva'nın aldığı yıllık maaş, kulüp tarihinin en yüksek rakamı oldu.

Beşiktaş'ta Transfer Rekoru Kırıldı

Beşiktaş, transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Paulista'nın ardından Rafa Silva'yı kadrosuna kattı. Portekizli yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar, Rafa Silva'ya ödeyeceği maaşla kulüp rekoru kırdı.

Yıllık 6 Milyon Euro Maaş

Beşiktaş'tan yıllık 6 milyon euro maaş alacak olan Rafa Silva, kulüp tarihinin en çok kazanan futbolcusu oldu. Rekor daha önce 4.5 milyon euro ile Rafa Silva'nın vatandaşı Pepe'ye aitti.

Rafa Silva, yıllık maaşlar baz alındığında 3.1 milyon euro ile takımın en çok kazanan ismi olan Vincent Aboubakar'ı da ikiye katladı.

Rafa Silva'nın Performansı

31 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezon Benfica formasıyla 52 maçta forma giydi. Rafa Silva bu karşılaşmalarda 22 gol ve 15 asistlik performans gösterdi.

NTV Spor






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI