Beşiktaş'a süper golcü

Gabriel Paulista'nın ardından Rafa Silva bombası patlatan Beşiktaş, transfere tüm hızıyla devam ediyor.

Beşiktaş'tan Santrfor Harekatı: Sebastian Haller ve De Jong

Beşiktaş'tan Santrfor Harekatı

Gabriel Paulista'nın ardından Rafa Silva bombası patlatan Beşiktaş, transfere tüm hızıyla devam ediyor. Yönetimin kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı iki dünya yıldızı için gelişmeler olumlu gidiyor.


Forvete İki Aday

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Işıl Zeybek, Siyah-Beyazlı futbolseverleri heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Zeybek, Rafa Silva transferinin açıklandığı paylaşımı alıntılayarak, "Sizce kiminle konuştu?" notunu düştü. Zeybek'in yaptığı bu paylaşım, camia tarafından yeni bir transfer sinyali olarak algılandı.

Kara Kartal, Luuk de Jong veya Sebastian Haller ikilisinden birini takıma kazandırmak istiyor. PSV forması giyen ve bir yıllık kontratı bulunan De Jong ile henüz anlaşma sağlanamadı. Hollandalı golcü ile maliyet konusunda halen birtakım pürüzler bulunuyor.


Haller Daha Yakın

Diğer yandan, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un formasını giyen Sebastian Haller ile gerçekleştirilen temasların olumlu ilerlediği öğrenildi. Fildişili santrfor için önümüzdeki günlerde ciddi adımlar atılması bekleniyor.

Kaynak: Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI