Lider Rafa Silva

10 numara pozisyonunda görev yapacak olan Silva, takımın yeni saha içi lideri olacak.

Beşiktaş'ta Yeni Saha İçi Lider: Rafa Silva

Beşiktaş, Portekizli yıldız Rafa Silva ile 3 yıllık anlaşma sağlayarak önemli bir transfere imza attı. 10 numara pozisyonunda görev yapacak olan Silva, takımın yeni saha içi lideri olacak. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Rafa Silva’ya büyük güven duyuyor ve yeni sezonda siyah-beyazlı takımın hücum aksiyonlarını yönetmesini bekliyor.


Rafa Silva İstanbul'da

Benfica ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki Rafa Silva, İkinci Başkan Hüseyin Yücel tarafından İstanbul’a getirildi. Sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak olan deneyimli futbolcu, Beşiktaş’ın yeni sezondaki en önemli hücum kozu olacak. Benfica'da 8 sezon boyunca önemli başarılara imza atan Silva, son 3 sezonda müthiş istatistiklere ulaştı. Geçtiğimiz sezon 52 resmi maçta 22 gol ve 15 asistlik performans sergileyen Silva, takımının hücum organizasyonlarının merkezinde yer alacak.


Giovanni van Bronckhorst'un Lideri: Rafa Silva

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Rafa Silva’ya takımın liderliğini vererek saha içinde tüm hücum aksiyonlarını yönetmesini planlıyor. Benfica formasıyla 3 lig şampiyonluğu ve toplamda 6 kupa kazanan Silva, Beşiktaş’a büyük bir tecrübe ve hücum gücü katacak. Sakatlık sorunu yaşamayan ve iyi bir profesyonel olan Portekizli yıldız, yeni sezonda Beşiktaş’ın en önemli oyuncularından biri olacak.


Hummels Kararını Bildirecek

Gabriel Paulista ve Rafa Silva’yı kadrosuna katan Beşiktaş, şimdi de gözünü Mats Hummels’e çevirdi. Borussia Dortmund ile sözleşmesi biten 35 yaşındaki Alman stopere 2+1 yıllık resmi teklif yapan siyah-beyazlılar, Hummels’in kararını bekliyor. Suudi Arabistan’a gitmeyi düşünmeyen deneyimli stoperin Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı ve pazartesi günü kararını ileteceği belirtildi. Hummels, Beşiktaş’a ‘evet’ demesi halinde İstanbul’a davet edilecek ve sözleşme imzalayarak takıma katılacak.

Milliyet










EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI