Beşiktaş, Hummels'i bekliyor

Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferlerinden sonra savunma hattını daha da güçlendirmek amacıyla Mats Hummels’e yöneldi.

Beşiktaş, Mats Hummels Transferi İçin Beklemede

Gabriel Paulista ve Rafa Silva’yı kadrosuna katan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Alman stoper Mats Hummels’e 2+1 yıllık resmi teklif yaptı. Deneyimli stoperin Suudi Arabistan’a gitmeyi düşünmediği ve Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. Hummels, Beşiktaş’a ‘evet’ demesi halinde İstanbul’a davet edilerek sözleşme imzalayacak ve takıma katılacak.

Hummels Kararını Pazartesi Günü Bildirecek

Beşiktaş’ın yaptığı cazip teklifi değerlendirme aşamasında olan Mats Hummels, pazartesi günü kararını iletecek. Siyah-beyazlılar, Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferlerinden sonra Hummels’i de kadroya katarak savunma hattını güçlendirmeyi planlıyor. Hummels, Beşiktaş’a katılması halinde, tecrübesi ve liderlik vasıflarıyla takımın savunmasında önemli bir rol üstlenecek.


Beşiktaş’ın Savunma Hattı Güçleniyor

Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferlerinden sonra savunma hattını daha da güçlendirmek amacıyla Mats Hummels’e yöneldi. Borussia Dortmund ile yollarını ayıran 35 yaşındaki stoperin, tecrübesi ve oyun bilgisiyle siyah-beyazlılara önemli katkılar sağlaması bekleniyor. Beşiktaş taraftarları, Hummels’in kararını heyecanla bekliyor.









EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI